Open navigation menu

Infomoment Eenheidsondersteuning

05.09.24
Activiteit Netwerk

Op donderdagavond 5 september starten we het scoutsjaar goed met het infomoment voor eenheidsondersteuners. Ben je (assistent-)eenheidsleiding, penningmeester, verzorg je de communicatie,... dan ben jij de 'eenheidsondersteuner' die we zoeken. Met 3 korte keuze-sessies van 40 minuten versterken we je in je rol.
We verwelkomen je graag in onze kantoren te Gent vanaf 18u. Gedurende het infomoment kan je ook in de FOS-Shop terecht voor wat 'late night shopping'.

Deelname (en het eten) is volledig gratis voor onze (eenheids)leiding. Maar inschrijven is wel nodig (zo weten we voor hoeveel personen we iets moeten voorzien).

Vervoer?

 • Kom je met de trein dan kan je van Gent-Sint-Pieters of Gent-Dampoort gebruik maken van ons fietsdeelsysteem (Blue Bike) om snel heen en terug te raken. Contacteer dan tijdig Rik(@fos) voor een code.
 • Kom je met de auto en zoek je een parkeerplaats in de omgeving weet dan dat je tot 19u. moet betalen in deze 'gele zone'. Je kan wel 2 keer per dag een gratis ticket van 15 minuten nemen.
Timing?
 • Om 18u. ben je welkom, vanaf 18u.30 kan je een snack te eten krijgen (geen paniek als je dit niet haalt, ook in de eerste pauze kan je nog een hapje eten).
 • Om 19u. start de eerste sessiereeks, je kan telkens kiezen uit 5 informatieve sessies van 40 minuten.
  • Als je een sessie kiest, spreek dan af met je medeleiding om jullie te spreiden over de sessies, zo keer je met meer info terug naar je eenheid...
  • Tussen de sessies door voorzien we 20 à 10 minuten pauze zodat je tijd hebt om een drankje te nemen, om door te schuiven, het gebouw te verkennen, ...
  • Doorlopend kan je ook info krijgen over wat je maar wil... Spreek gerust FOS-vrijwilligers en personeelsleden aan, en bestook hen met je vragen. Kunnen ze je niet helpen dan weten ze misschien wie dit wel kan...
 • De laatste sessie eindigt om 21u.30, maar je bent welkom om nog even te blijven plakken in de Shopruimte met een drankje!
Inschrijven
Wanneer
05.09
Locatie
Zwijnaardsesteenweg 93
Gent

Rik - Stafmedewerker beheerszaken

Contactpersoon

Relevante artikels

Jeugdbewegingen erkend als Vlaams immaterieel erfgoed

Aan Zet! FOS Open Scouting informeert scoutsjongeren over verkiezingen

Thinking Day 2024 - inzetten op vrede

#Wij zijn FOS Open Scouting
Noodgeval op kamp buiten de kantooruren? Bel de noodlijn op 0473 63 02 80