07/12/2022 07/12/2022

Wintercafé

By FOS Open Scouting in FOS De Wouw

event voor nationale vrijwilligers

Na de herfstdrukte komt de winterse gezelligheid. Hier willen we van profiteren & dat liefst met iedereen van FOS Nationaal!

WAT? Gezellig samen zijn & een winterse workshop. Verwacht je aan een survivalworkshop die je kan gebruiken in zowel de winter als de zomer.
(en uiteraard een lekker -klein- hapje & drankje)

WANNEER? Woensdag 7 december.

WAAR? We trekken naar het exotische Gentbrugge & maken het terrein van De Wouw onveilig (en stil vanaf 22u).

WAAROM? Omdat een gezellig momentje met ons allen belangrijk is & omdat het leuk is om met z'n allen iets rond scoutstechnieken bij te leren!

WIE? Dit is een evenement voor FOS Nationaal. Ken je nog iemand die interesse heeft in FOS Nationaal? Nodig die persoon gerust uit.

Zet je razendsnel op 'aanwezig', zo weten wij hoeveel volk we mogen verwachten. Heb je geen facebook? Stuur een mailtje naar [email protected]
Breng je graag iemand mee? Geef ons een seintje.