Gebruiken kookouders of leiding hun eigen wagen? Deze kan je extra laten verzekeren. Is die wagen al omnium verzekerd dan loont dit eigenlijk niet de moeite.

Hoe de verzekering aanvragen

Het aanvraagformulier moet deels ingevuld worden door een (lokaal) Ethias-kantoor maximum 2 dagen de start van de verzekering. Je gaat met jouw wagen naar het Ethias-kantoor. Een medewerker van het Ethias-kantoor controleert of er reeds schade is aan de wagen en vult de laatste pagina in.

Is het formulier correct ingevuld? Bezorg het zo spoedig mogelijk aan FOS Open Scouting (inscannen en mailen naar [email protected] ).

Waarvoor ben je verzekerd

In de dekking is het volgende inbegrepen met een vrijstelling van 250 euro:

• stoffelijke schade
  • brand (PV laten opmaken)
  • diefstal (PV laten opmaken)

Voor meer informatie kan je de algemene voorwaarden van deze polis doornemen.

Kostprijs

Een factuur volgt achteraf. De kostprijs is afhankelijk van de periode. Meer info tref je aan in de bundel 'Verzekering in een notendop'. De kostprijs voor twee weken bedraagt zo’n 120 euro.

Hoe aangifte doen

Je doet aangifte door het aangifteformulier in te vullen en op te sturen naar  FOS Open Scouting ([email protected])

Formulieren

Niet gevonden wat je zoekt?