Het is mogelijk om een tijdelijke verzekering aan te vragen voor niet-leden. Dit kan handig zijn als je een evenement organiseert waarop je grote groepen niet-leden  uitnodigt (vb. voetbaltornooi, weekend voor/met ouders ...).

Je sluit deze tijdelijke verzekering af bij onze verzekeringsmaatschappij.

Hoe de verzekering aanvragen

Bezorg ons via [email protected] tijdig deze vraag met een omschrijving en de duur van de activiteit (bij voorkeur met een inschatting van het aantal te verzekeren personen). Je kan eventueel ook onze makelaar contacteren. Zij laten weten tegen welke kostprijs je iemand kan verzekeren.

Tekenen jullie op dit voorstel in, dan bezorg je daags na de activiteit een lijst met de verzekerde niet-leden en krijgen jullie een factuur opgestuurd.

Waarvoor ben je verzekerd

Deze verzekering dekt alles wat onze basisverzekering ook dekt. De personen op deze lijst genieten van dezelfde voorwaarden als de leden van FOS Open Scouting.

Kostprijs

Doorgaans kan dit voor 1 à 2,50 euro per persoon per dag afhankelijk van de aard van de activiteit.

Hoe aangifte doen

Aangifte doe je op dezelfde manier als aangifte voor de basisverzekering

Rik

Heb je een vraag?

Rik helpt jou graag verder!

Rik staat in voor de opvolging van onze begroting, beleidsrapportering, interne kwaliteitszorg ... Ook de verzekeringen en de organisatie van de Algemene Vergadering zijn bij hem in veilige handen.

Niet gevonden wat je zoekt?