Bij FOS Open Scouting zijn we aanvullend verzekerd tijdens scoutsactiviteiten. Het dekt volgende risico's voor (proef)leden van onze organisatie:

• Lichamelijke ongevallen (ook van toepassing op de verplaatsing van/naar de scoutsactiviteit) - polisnummer 1.1119.467
  • Burgerlijke aansprakelijkheid met de daaraan gekoppelde rechtsbijstand tegenover derden en schade aan tijdelijk gehuurde gebouwen - polisnummer 1.119.468

Het is een aanvullende verzekering. Dit wil zeggen dat medische kosten zoals gewoonlijk eerst worden doorgespeeld aan de eigen mutualiteit. Bij eventuele schade berokkend aan derden dient eerst de familiale te worden aangesproken.

Alle details over onze aanvullende verzekering vind je terug in de polis. Je kan ook een overzicht van de uitkeringen hier downloaden. Onze basisverzekering, ook wel basispolis genoemd, zit bij makelaar Zakenkantoor Assuco die ons de polis aanbiedt van verzekeringsmaatschappij Arena.