Bij spelen en ravotten is een ongeval soms snel gebeurd. Daarom zijn we bij FOS Open Scouting goed verzekerd.

Onze leden betalen lidgeld. Hierdoor krijgen ze automatisch een aanvullende basisverzekering voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Zo kunnen jullie met een gerust hart spelen.
Daarnaast bieden we eenheden ook de mogelijkheid om tijdelijke verzekeringen (materiaal, kookouders, wagen, reisbijstand) en extra verzekeringen (vb. bestuurdersaansprakelijkheid steunvzw) af te sluiten.

Vertrek je op kamp of weekend? Print dan zeker enkele aangifteformulieren en de infobundel 'verzekering in een notendop' uit.

Een ongeval tijdens of op de weg naar de activiteit? Doe een aangifte volgens de juiste stappen.

Lop, visie en diversiteit

Heb je een vraag?

Lop helpt jou graag verder!

Lop is verantwoordelijk voor het uitvoeren van ons beleid rond diversiteit en visie samen met onze enthousiaste vrijwilligersploegen