Doe nu een gift en geef iedereen kans op scouting!

Scoutsverhalen zijn onbetaalbaar en voor het leven. Toch zijn er financiële drempels om het spel van scouting te spelen.
Met Solidariteit Op Maat of SOM  maken we scouting toegankelijk voor leden en leiding die het niet gemakkelijk hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen.

Wil je FOS Open Scouting vzw financieel steunen? Doe dan een gift op het rekeningnummer BE66 2900 5081 0843 (BIC: GEBABEBB) van FOS Open Scouting vzw met vermelding: ‘GIFT'. Giften van minstens 40 euro per jaar geven recht op een belastingvermindering. Stort u dus maandelijks een bedrag van 5 euro (in totaal 60 euro per kalenderjaar) dan geniet u ook van dit recht.

We gebruiken je gift om financieel kwetsbare kinderen de kans te geven aan Scouting te doen. Zo help je mee om financiële drempels weg te werken.

Niet gevonden wat je zoekt?