Een correcte ledenadministratie is zeer belangrijk. Zowel voor jouw eenheid als voor het Landelijk Secretariaat zorg je ervoor dat alle leden correct zijn geregistreerd. Om jullie te helpen met het beheer van jullie leden is er sinds 2020 een nieuwe KEEO.

KEEO is onze digitale tool om leden te beheren en deze automatisch door te geven aan het Landelijk Secretariaat.

De start van het scoutsjaar is een cruciaal moment voor jullie ledenadministratie. We verwelkomen nieuwe leden en nemen afscheid van enkele leden. Het is daarom belangrijk dat jullie een goed inschrijvingssysteem hanteren. Om de inschrijving te vervolledigen betalen leden lidgeld. Dit lidgeld bepaalt de eenheid zelf. De eenheid betaalt per lid een bijdrage aan FOS Open Scouting. FOS Open Scouting zorgt dat iedereen verzekerd is.

Niet gevonden wat je zoekt?