30/04/2022 30/04/2022

A la Carte 2022

By FOS Nationaal in Scoutshuis (Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen)

event voor leid(st)ers fun leerrijk vorming

Het vormingsevenement 'A la Carte' van FOS Open Scouting gaat jaarlijks door in het eerste weekend van mei.

Elke deelnemer bepaalt naar eigen smaak en goesting zijn of haar parcours. In het sessieaanbod vind je ongetwijfeld wat je zoekt, de inhouden werden namelijk gekozen op basis van jullie input voor 'Kvraagetaan'. Vind je niet wat je zoekt? Geef een seintje via [email protected]

Je kan jouw vormingsdag samenstellen door verschillende blokken te kiezen tijdens je inschrijving.

Om jullie wat te gidsen, zijn er verschillende thematische trajecten uitgezet. Je hoeft je niet aan een traject te houden bij het uitkiezen van je sessie. Elk blok staat los van elkaar.

🔎 In de diepte! // Bijt je even stevig vast in een specifiek thema.
🎨 Crea Bea // Haal de creatieveling in jezelf naar boven en leef je uit.
👵 Ervaren rotten // Al heel wat jaren achter de rug? Ook jij blijft leren.
🌱 Schitterende start // Startende leiding: in 1 dag van rups tot vlinder.
🍽️ Culinair talent // Extra lekkers voor de goesting.

Speciaal voor (on)ervaren (A)EL is er een dagvullend programma:
🏎️ Snelcursus EL // Sessies op maat van (A)EL's (in wording)
Deze cursus stoomt je je klaar voor een knallende zomer of een volgend scoutsjaar als (A)EL. Voor deze cursus Eenheidsleiding schrijf je apart in.

Bij je inschrijving betaal je meteen & nadien ontvang je een bevestigingsmail met de nodige informatie. De deelnameprijs wordt gebaseerd op jouw aanwezigheid. Als je er niet de hele dag bent, hoef je ook niet de volledige prijs te betalen.

Blijft er iets onduidelijk? Met al je vragen kan je steeds terecht bij [email protected]

Inschrijven kan vanaf 01/02/2022.