Je bent hier:

Wat is het SOMticket?  

FOS Open Scouting maakt het volgen van cursussen toegankelijker door een korting op het inschrijvingsgeld. We bieden heel wat vormingen aan: van een ‘Cursus Animator’ voor startende leiding tot een technische ‘Zeilcursus op Getijdenwater’. Voor elk wat wils, maar dus ook voor iedereen toegankelijk.  

Voor wie?  

Het SOMticket is er voor leden en leiding die het financieel moeilijker hebben. Je hoeft hiervoor geen bewijsstukken voor te leggen. Het is een systeem dat werkt op vertrouwen. We hopen op deze manier iedereen de kans te geven nieuwe kennis te sprokkelen en ervaringen uit te wisselen. Helaas zijn de middelen niet oneindig. Misbruik van het systeem kan ervoor zorgen dat andere fossers geen kans krijgen te groeien in scouting. Want iedereen scout mee, daar geloven we in! 

Hoe aanvragen?  

Het SOMticket kan je aanvinken bij inschrijving voor een cursus of workshop. Op de betaalpagina zal automatisch het verminderd tarief verschijnen. Voor wie liever niet meteen betaalt en het inschrijvingsgeld liever in delen wil betalen, kan de betaling ook even uitstellen. FOS Open Scouting neemt nadien discreet contact met je op om verder af te spreken.  

Lop

Heb je een vraag?

Lop helpt jou graag verder!

STAFMEDEWERKER VISIE EN DIVERSITEIT

Solidariteit Op Maat, Mee Op Kamp, vrijwilligersbeleid, zingeving, alcohol, drugs en roken
[email protected]