Je bent hier:

Belhuttebaan 40
8680 Koekelare
België

Onze scoutswerking 33e FOS De Navajo’s is een opwaartse scoutsgroep regio Koekelare. Al meer dan 20 jaar verwelkomen wij iedereen vanaf 5 jaar om te proeven van scouting. Elke zondag komen wij samen om te ravotten, vrienden te maken, technieken te leren en nog zoveel meer..
Scouting zit ons in het bloed, samen plezier maken is wat we elke week doen!
Wij zijn een open scoutsgroep. Dat wil zeggen dat iedereen bij ons welkom is. Bovendien verdelen wij onze leden in (gemengde) leeftijdsgroepen, die wij ‘takken’ noemen. Zo kunnen wij onze activiteiten perfect afstemmen op maat van de kinderen en vindt iedereen zijn plaatsje in onze jeugdbeweging.
Scouts met een grote S.
Scouting, dat is fun, vriendschap en wilde avonturen. We gaan steeds nieuwe uitdagingen aan in een stimulerende en positieve omgeving. We helpen elkaar te groeien en bouwen vanuit onze unieke kwaliteiten mee aan een betere wereld.
We zijn trots lid van FOS Open Scouting.
FOS Open Scouting is een actief pluralistische, gemengde & internationaal gerichte jeugdbeweging actief in Vlaanderen & Brussel. Dit betekent dat we zowel in onze eigen werking als in de samenleving het gelijkwaardig en respectvol samenleven willen stimuleren.
Daarnaast streven we ernaar als actief pluralistische organisatie zoveel mogelijk meerwaarde te halen uit onze diversiteit. Bij ons is iedereen welkom.
Kom erbij!
Ons lokaal
– Wij zijn gevestigd nabij de parking van de sporthal, naast de krachtbal en achter de KLJ-lokalen (in hetzelfde gebouw).

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken