Je bent hier:

August Van De Wielelei
2000 Antwerpen
België

Avontuurlijk aangelegd? Op zoek naar de gezelligheid van een echt kampvuur? Wil je samen met je vrienden genieten van een kamp? Dan is scouting bij het 17de zeker iets voor jou.
Kom gerust eens langs!

Scouting vanaf 5 jaar
Bevers van 5 tot 7 jaar
Samen met je leiding en andere kinderen breng je elke uitdaging tot een goed einde. In de zomer gaan de bevers zelfs enkele dagen mee op kamp en slapen ze net als de groten in tenten.
Kom jij mee zwemmen in de beverpoel?

Welpen van 7 tot 11 jaar
De welpen trekken er iedere week op uit om de jungle te ontdekken. Gelukkig worden zij daarbij geholpen door Akela, Baloe, Bagheera en de andere jungledieren. De welpen worden onderverdeeld in vier groepjes of nesten, waardoor ze zich gauw thuis zullen voelen en met elkaar leren samenwerken. Tijdens de paasvakantie trekken ze er een week op uit en in de zomer slapen ze twee weken in tenten.
Kom jij mee de jungle verkennnen?

Scouts & Gidsen van 11 tot 17 jaar
De spannendste opdrachten zijn niks te veel voor onze dappere scouts en gidsen. Kaart en kompas, koken op houtvuur en touwenparcours kennen geen geheimen. Onder het waakzame oog van de patrouilleleider leef je samen met je strijdmakkers en leer je gaandeweg je eigen weg te gaan en zelf beslissingen te nemen.
Trek jij mee de natuur in?

Stam vanaf 17 jaar
Eens een scout, altijd een scout. In ons hart blijven we dat zeker, maar soms is dat niet genoeg. Voor diegenen die geen leiding willen geven maar er toch nog graag eens op uittrekken, is er daarom de Stam.
Rover jij mee?

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken