23/05/2020 23/05/2020

[email protected]

By FOS Nationaal in Brussel, Mont des Arts

event voor leid(st)ers fun event voor (A)EL event voor nationale vrijwilligers fuif

Menu

Je bent hier:

Stap je mee?

De grote tocht van de Belgische Pride gaat door zoals elk jaar in Brussel. Het is een optocht die elk jaar doorgaat rond 17 mei, de Internationale Dag tegen Holebi-en Transfobie (IDAHOT). Duizenden mensen en tal van organisaties komen op straat om te tonen dat iedereen gelijkwaardig is, ongeacht seksuele orientatie, genderidentiteit en/of genderexpressie.

Het jeugdwerk slaat de handen in elkaar om deze boodschap te verspreiden. Dit doen we met toeters en bellen, onze wagen zal op 23 mei door de Brusselse straten trekken. Door allemaal op straat te komen, tonen we dat we samen strijden voor een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn!

We stappen mee achter onze wagen '[email protected]' samen met andere jeugdbewegingen. De toch begint bij Brussel-Centraal en je stapt mee al feestend in je uniform. Komen jullie mee met de Seniors naar de tocht?? Onze wagen heeft de leukst DJ's! Helpende handen bij de organisatie zijn ook welkom!

Praktisch:

We verzamelen aan de [email protected] in de Ravensteinstraat (achter de Kunstberg) maar je kan ook ergens onderweg aansluiten. Draag zeker je uniform! Wil je meedoen? Bevestig jou aanwezigheid door een mailtje te struen naar [email protected]!