Naast onze basisverzekering kan je als eenheid of als steunvzw ook enkele extra (langlopende) verzekeringen nemen.

Je kan hiervoor vrijblijvend terecht bij onze makelaar, hij bekijkt op maat wat jullie nodig hebben.

Enkele zaken zijn verplicht/noodzakelijk zoals een verzekering 'objectieve aansprakelijkheid' als je een barruimte van minstens 50 m² openstelt voor het publiek, of een 'brandverzekering' voor jullie scoutslokaal. De bestuurders van jullie steunvzw dekken zich ook best in met een 'verzekering bestuurdersaansprakelijkheid'.

Ben je (voor je eenheid of steun-vzw) op zoek naar een specifieke bijkomende verzekering die hier niet vermeld staat? Laat dit dan weten aan onze makelaar of aan het FOS Open Scouting-kantoor. Zij kunnen je laten weten wat mogelijk is.