Gepost op
15 Oktober 2018
kamp

Zorgeloos op kamp in 2019? Denk dan nu al aan je aanvraag van tenten bij de Uitleendienst Kampeermateriaal. Jeugdverenigingen kunnen vanaf maandag 5 november 2018 om 09.00 uur een aanvraag indienen voor het ontleenseizoen 2019 via de digitale reservatietool.

Al geregistreerd?

Kijk dus zeker na of je al geregistreerd bent in de resevatietool, of jouw account gekoppeld is aan je vereniging en je er toegang toe hebt. Een account aanmaken, je vereniging koppelen en toegang vragen kan het hele jaar door. Let wel, jouw registratie is strikt persoonlijk en gekoppeld aan jouw rijksregisternummer. Geef je wachtwoord dus zeker nooit door aan derden. Je persoonlijke account moet ook steeds gekoppeld zijn aan een uniek en persoonlijk mailadres. Zal iemand anders dit jaar instaan voor het indienen van de aanvraag? Dan moet hij of zij zich ook registreren en mag die zeker niet jouw account overnemen! Zorg er ook voor dat jouw vereniging geen onbetaalde facturen heeft bij de ULDK. Een aanvraag indienen zal dan namelijk niet mogelijk zijn.

Nog vragen?

Als je aan al deze voorwaarden hebt voldaan, kun je zorgeloos aftellen naar 5 november. Heb je toch nog vragen over registreren of aanvragen indienen? Neem dan eerst een kijkje op Hoe aanvragen? of neem contact op met de uitleendienst via kampeermateriaal@cjsm.vlaanderen.be of op 02 251 69 43.

Alle informatie lees je hier nog eens na.