06/04/2019 07/04/2019

Sjorcursus De Vleermuis

By FOS Nationaal in De Vleermuis

event voor leid(st)ers leerrijk vorming

Menu

Je bent hier:

Beste scouters en gidsen,

 Tijdens het weekend van 6 april gaan wij ''FOS 200e De Vleermuis" een sjorcursus organiseren voor alle geïnteresseerde eenheden. Wij zouden graag weten hoeveel interesse hiervoor is per eenheid.

 Wij dachten aan een maximum van ca. 4 pers. per eenheid maar deze limiet kan nog aangepast worden naar gelang de interesse.

Zoals gezegd zal de cursus plaatsvinden op zaterdag 6 april vanaf 10u 's ochtends tot zondag namiddag richt uur 17u. Onderdak voor de nacht wordt voorzien voor zij die willen blijven slapen maar matje en slaapzak is zelf te voorzien.

 Deze cursus begint met een korte herhaling van de basis sjortechnieken met daarna enkele uitgebreide technieken. Dit wordt opgevolgd met een initiatie (klim)veiligheid als voorbereiding voor het toren bouwen.

 Indien jullie interesse hebben om alleen, of met meerdere leden van jullie eenheid deel te nemen, gelieve dan volgend inschrijvingsformulier in te vullen. 

INSCHRIJF LINK

Dit is geheel vrijblijvend, aarzel dus niet om je in te schrijven. Zo krijgen wij ook al een idee van het aantal personen dat we kunnen verwachten op de cursus.

 Meer gedetailleerde informatie volgt later maar schrijf je zeker in als je interesse hebt.

 200e FOS De Vleermuis

Sjorteam