Gepost op
08 Oktober 2018
Koop jij ook goedkoop en kwalitatief sjorhout via de groepsaankoop?
Deadline 01/11/2018.
#wildvansjorren

Je kunt nu intekenen voor de groepsaankoop kwalitatief sjorhout, een initiatief van Hopper Winkel (Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw) en Dienst Avontuurlijke Activiteiten (Chirojeugd Vlaanderen) .
Door samen sjorhout aan te kopen krijg je gunstigere tarieven en een gratis levering.
Bestellen doe je in het najaar van 2018, de levering gebeurt in het voorjaar van 2019.

Het sjorhout is afkomstig van duurzaam gekweekte Epicea bomen. Een sterke houtsoort die gebruikt wordt in de (scheeps)bouw en die dus prima geschikt is als sjorhout. Het hout draagt het PEFC certificaat.  De balken zijn ontschorst en op een milieuvriendelijke manier geïmpregneerd tegen rotten, schimmels en insecten zoals o.a. houtworm.

Er wordt bewust gekozen om geïmpregneerde balken aan te bieden. De impregnatie zorgt ervoor dat de sjorbalken heel wat jaren extra zullen meegaan en dit voor een beperkte meerprijs.

De balken zijn verkrijgbaar in lengtes van 2, 3, 4, 5 en 6 meter en zijn geschild en standaard niet gefreesd. Ze zijn dus aan de onderkant iets dikker dan aan de bovenkant. De dikte is 8-12 cm voor balken tot 4 meter, en 12-14 centimeter voor de balken van 5 en 6 meter lang. (diameter aan fijne kant is minimum 8 cm)

Op aanvraag kunnen er ook gefreesde balken (even dik over de ganse lengte) of gepunte balken besteld worden.

Prijzen

Richtprijzen voor deze groepsaankoop : geschild, geïmpregneerd, niet gefreesd (btw inbegrepen, transport gratis)

2M - €4,51
3M - €6,79
4M - €9,04
5M - €12,78
6M - €14,90

Minimum per bestelling/adres: €175
Een gratis aflevering van het hout op je terrein aan je lokaal of vestiging wordt gegarandeerd!  (Je lokaal dient hiervoor uiteraard bereikbaar te zijn met een grote vrachtwagen)

De Grizzly

Hoe bestellen?

Eenheden van FOS Open Scouting dienen dit webformulier in te vullen.
Op 1 november sluiten we de bestellingen af.  Je ontvangt dan een factuurt dat je voor 15 november 2018 dient te betalen.

Levering van het hout

De leverancier levert het hout bij je af op werkdagen in het voorjaar 2019, tussen 15 januari en 01 juni, dus vast en zeker voor de zomervakantie.  Je wordt rechtstreeks door hen gecontacteerd voor een concrete afspraak.  Bij de levering dient ten minste één verantwoordelijke van je groep/afdeling aanwezig te zijn.

Vragen?

Mail naar groepsaankoop@hopper.be voor praktische vragen.