Je bent hier:

Gepost op

Tussen de soep en de patatten, maar vooral tussen de potten en de pannen treffen we op elk kamp of weekend een kookploeg aan. Met het beschikbare keukenmateriaal toveren ze de meest smaakvolle menu’s op tafel, zodat de hongerige magen na een dagje ravotten gevuld kunnen worden.

Om ervoor te zorgen dat kookploegen voldoende geëquipeerd zijn om kampen en weekends, maar eveneens groepsfeesten te bevoorraden, organiseert KSA een samenaankoop keukenmateriaal waar FOS Open Scouting mag aan meedoen.

KSA kiest voor kwaliteitsvolle, duurzame producten aan een zo voordelig mogelijke prijs. Soms lijken die producten erg duur en kan je makkelijk goedkopere, maar minder kwalitatieve alternatieven vinden. Vaak moet je echter veel meer goedkope versies aankopen in de levensduur van één kwalitatief hoogstaand product. Op lange termijn is het zowel budgettair als milieuvriendelijk interessanter om duurzame producten aan te kopen.

Bestelmethode

Ben je geïnteresseerd? Je vindt onderaan deze pagina de catalogus en het bestelformulier. Stuur het ingevulde bestelformulier via mail naar [email protected] Je kan bestellen tot 27 februari 2020. Na deze datum is bestellen niet meer mogelijk!

Betalingswijze

Na de levering mag je via mail een factuur van ons verwachten.

Levering

Geef op het bestelformulier de gegevens in van de contactpersoon voor de levering. Voor bestellingen van minder dan 600 euro wordt een leveringskost van 12,50 euro aangerekend (prijzen incl. BTW). Bestellingen van meer dan 600 euro worden gratis ter plaatse geleverd. Wens je de producten zelf op te halen bij onze leverancier (in Oostende), dan verneem je van ons nog hoe dit verloopt.

De levering van het materiaal gebeurt vanaf eind april/begin mei. Zo kan het spiksplinternieuwe materiaal mee op kamp!

Tip: Spreek af met nabijgelegen eenheden om een bestelling samen te laten leveren. Zo druk je de leveringskosten.