Je bent hier:

Gepost op

  

Tour de Camp Logo

RODANIAAAAAH! ??

Vanaf 26 juni gaat dé scoutskampenzomer van start! Argumenten genoeg om opnieuw de sfeer te gaan opsnuiven. Smeer je kuiten in en wax de benen want deze zomer gaan we, na een jaar pauze, opnieuw op TOUR DE CAMP! 

Ben jij (A)EL of Nationaal vrijwilliger en ga jij mee op kampbezoek? Maak kans op een plaatsje in het TOUR DE CAMP KLASSEMENT! #TDC2021
 

OP KAMPBEZOEK?

Bekijk onze kampenkaart* en leg jouw etappes vast. Als (A)EL kan je bijvoorbeeld eenheden bezoeken dichtbij jouw kamplocatie. Leuk om eens over het 'muurtje' te kijken en enkele goede tips te delen met elkaar. 

Eens je de etappes hebt vastgelegd kan je de spreadsheet* invullen. Vervolgens krijg je een mail met enkele praktische afspraken voor het kampbezoek. 

(*De kampenkaart en spreadsheet verspreiden we enkel via de facebookgroepen omwille van privacyredenen) 

GEEN KOERS ZONDER PRIJZEN!

Met de kampbezoeken kunnen jullie uiteraard in de prijzen vallen. Doe jij de meeste kampbezoeken? Het verste kampbezoek? De meeste kampbezoeken op een dag? Of kan jij de meeste eenheden bezoeken uit verschillende provincies? Maak dan kans op onze Koerspetjes! Meer info in je mailbox of op de Facebookgroepen. 

TOUR DE CAMP BANNER 2021