Je bent hier:

Gepost op

--> BESTEL HIER <--

Als FOS Open Scouting vinden we het belangrijk dat we inhaken op de leefwereld van de jongeren. De smartphone en tablet zijn hier zonder twijfel een onderdeel van. En wat is een smartphone/tablet zonder free wifi? Dit is voor menig scouts of gids een uitdaging want vaak is het netwerk niet voldoende om ’s avonds in de tent een film te streamen via Netflix. De gitaar rond het kampvuur wordt vervangen door de #TGIF-afspeellijst op Spotify. Met deze uitdaging gingen de stafmedewerkers aan de slag en zochten een partner om dit euvel voor eens en altijd op te lossen. 

Bij deze zijn we dan ook enorm trots dat wij - in samenwerking met Fisscher Enterprise - elke groep een gratis outdoorinternetmodule kunnen aanbieden. Deze module geeft elke scouts en gids eindeloos surfplezier. Geen enkel kampvuur meer zonder je volledige sociale netwerk… nooit meer in de tent zonder bingewatchen … altijd bereikbaar voor mama en papa … Er is één module per eenheid af te halen in de FOS Shop. Heeft jouw eenheid de module reeds besteld? 

De eerste eenheden die hun module komen ophalen krijgen er een smart-verlichtingset bovenop! De sfeer in de tent veranderen zal nog nooit zo makkelijk geweest zijn. Met je smartphone kan je de lichten kleuren, dimmen en uitschakelen. Bestel dus snel jouw module!

--> BESTEL HIER <--

 

WIFI OP KAMP