Gepost op
14 November 2018
administratie

De deadline (15/11/2018) voor het herverzekeren van jullie "oude leden" nadert met rasse schreden.
Velen onder jullie zijn al op goede weg, maar hier en daar moet nog een grote inspanning gedaan worden. Hoog tijd dus om verzekeringen aan te vragen, betalingsenveloppes af te sluiten en finaal ook te betalen!
Omdat Keeo enkele dagen in een vervroegde winterslaap ging, hebben wij er alle begrip voor dat jullie hier vertraging door hebben opgelopen. Maak hier zo snel mogelijk werk van, deze deadline werd reeds gecommuniceerd bij het begin van het scoutsjaar!

Het is enkele dagen niet mogelijk geweest om verzekeringen aan te vragen, maar deze bug is nu opgelost. Wij hebben wel gemerkt dat jullie sindsdien geen mails meer ontvangen als jullie een enveloppe afsluiten. Jullie zullen deze dus manueel moeten opvragen in KEEO. Hoe je dit doet, zie je in de korte handleiding die hiervoor gemaakt werd!