Gepost op
29 Oktober 2018
administratie

Keeo up to date?

Een nieuw scoutsjaar, een nieuw begin! Hoog tijd dus om de nodige aanpassingen te doen in Keeo! Indien dit nog niet gebeurde, hoog tijd om actie te ondernemen! Alle informatie over de hoe, wat, waar en waarom vind je terug op de website!

Herverzekeren "oude leden"

Leden die vorig jaar ook lid waren in je eenheid, dienen dit voor dit scoutsjaar (2018-2019) opnieuw een verzekering te krijgen. De deadline om dit te doen ligt, nog steeds, op 15/11/2018. Nog niet alle eenheden zijn uit de startblokken geschoten, hoog tijd dus om dit wel te doen.
Wacht niet tot al jullie leden hun lidgeld betaald hebben, op die manier vermijd je dat "nieuwe leden" hun (proef)verzekeringsaanvraag zich verstopt tussen die van de "oude leden"!

Wat met nieuwe leden

Voor nieuwe leden moeten jullie zo snel mogelijk een proefverzekering aanvragen. Stel dit niet uit, zo vermijd je heel wacht achterloop en herinneringen van het landelijk secretariaat!
Vergeet ook niet dat vanaf het moment van de aanvraag na 4 opeenvolgende weken, deze verzekering komt te vervallen. Hou dit ook in het oog, zodat er geen onverzekerde leden rondlopen in je eenheid!