02/05/2020 02/05/2020

A La Carte 2020

By FOS Nationaal in Scoutshuis Antwerpen

event voor leid(st)ers vorming event voor (A)EL event voor nationale vrijwilligers

Zoeken Menu

A La Carte 2020 gaat niet door. We zien jullie op A La Carte 2021.

We nemen deze beslissing omdat we nog niet zeker zijn dat het verbod op bijeenkomsten tegen dan wordt opgeheven. Indien we wel buiten mogen op 2 mei zijn we overtuigd dat eenheden meer nood hebben om zelf een activiteit te organiseren. Als FOS Nationaal vinden we het belangrijk om contact binnen de eenheid op de eerste plaats te zetten op dit moment.

Wij kijken alvast uit naar A La Carte op zondag 2 mei 2021. Zet het nu in jouw agenda!

FOS Open Scouting organiseert elk jaar een cursus A La Carte. Deze cursus is er voor leiding en vrijwilligers van FOS Open Scouting.

Elke deelnemer bepaalt naar eigen smaak en goesting zijn of haar parcours. Hou je het graag luchtig? Wil je deze kans grijpen om op enkele thema's dieper in te gaan? Ben je een (A)EL die met de leiding op weekend wil én op zoek is naar inhoud?

In dit sessieaanbod vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Je kan jouw vormingsdag samenstellen door verschillende blokken te kiezen tijdens je inschrijving. Elk blok staat los van elkaar.

Speciaal voor (on)ervaren (A)EL is er een dagvullend programma dat je klaarstoomt voor een knallende zomer of een volgend scoutsjaar als (A)EL. Dit is een equivalent van de Cursus Eenheidsleiding.