24/10/2020 24/10/2020

Internationaal café

By FOS Nationaal in Zwijnaardsesteenweg 93 9000 Gent

Nieuwsgierig hoe groen het gras aan de overkant is? Dan is een kamp over de landgrenzen heen iets voor jullie. Een buitenlands kamp is een groot avontuur, maar het brengt ook extra uitdagingen met zich mee.

WAT

Op internationaal café mag je je verwachten aan gastsprekers, vrijwilligers met heel wat ervaring, iets lekkers om te drinken, antwoord op jullie vragen … Op het einde van de avond gaan jullie naar huis met ideeën en praktische tips om een onvergetelijk buitenlands kamp te plannen.

Wanneer? Zaterdag 24 oktober om 20:00 (welkom vanaf 19:30).
Wat kost dat? Niets!
Waar? Het nieuwe FOS-kantoor.
Wie? Voor seniormoderatoren, seniors en iedereen die interesse heeft om op een buitenlands of internationaal kamp te gaan.
Inschrijven is verplicht! Dat doe je via https://forms.gle/vJCd4uy553jWpGWb6 en kan tot en met 20 oktober.

• Elke eenheid kan met maximum 5 personen afzakken naar Gent. Komen jullie enkel met de seniormoderatoren of nemen jullie ook wat seniors mee? It's up to you.
  • We voorzien per eenheid een tafel. De gastsprekers en vrijwilligers komen bij jullie aan tafel langs.
  • Iedereen houdt voldoende afstand of houdt een mondmasker op.
  • Arriveren doe je met een mondmasker op. Wij voorzien ontsmettende handgel. Wie rondwandelt, houdt steeds een mondmasker op.
Margot, evenementen en internationaal

Heb je een vraag?

Margot helpt jou graag verder!

Margot is de steun en toeverlaat van de Saamdagenploeg, de logistieke ploeg en de ploeg internationaal.