26/10/2018 01/11/2018

Instructeurcursus herfst

By FOS Nationaal in De Karmel, Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge

event voor leid(st)ers leerrijk vorming event voor nationale vrijwilligers

Zoeken Menu

Je wil zelf inhouden overbrengen aan een groep, boeiend, duidelijk, relevant en met een gepaste methodiek? Je wil de vaardigheden die je nodig hebt om voor een groep te staan onder de knie hebben?

Een traject tot instructeur bestaat uit drie delen: 50u theorie, 50u stage en een evaluatiemoment van 4u. Wanneer je deze drie delen hebt doorlopen, kom je in aanmerking voor het attest 'Animator in het jeugdwerk', uitgereikt door de Vlaamse overheid.

Wie?

We zoeken naar leiders met enige ervaring en vooral veel goesting om die ervaring door te geven.

Inschrijving

• Kostprijs: 117 euro (ben je geen lid van FOS Open Scouting dan betaal je 29 euro extra om verzekerd te zijn)
  • Dit bedrag wordt(gedeeltelijk) terugbetaald door de gemeentelijke jeugddienst. Vraag hiervoor informatie aan je eenheidsleid(st)er en/of de jeugddienst van je gemeente.
  • Inschrijven kan via de link hieronder.

INSCHRIJF-LINK

Voor meer info kan je steeds mailen naar Travo@fos.be