07/09/2018 07/09/2018

Infomoment eenheidsondersteuning

By FOS Nationaal in Kortrijksesteenweg 639, 9000 Gent

event voor (A)EL

Menu

Je bent hier:

Voor wie?

Het infomoment eenheidsondersteuning is ideaal voor al wie een engagement opneemt als eenheidsleid(st)er, assistent-eenheidsleid(st)er, penningmeester, materiaalmeester én al wie interesse heeft in deze thema’s. Ook voor doorwinterde EL’s zorgen we dat er iets nieuws te rapen valt. En je kan uiteraard kennismaken met mede-(A)EL's, nationale vrijwilligers, enkele bestuurders, onze beroepskrachten,... Een ideaal moment om wat volk te leren kennen dus...

Praktische informatie

7 september 2018, doorlopend van 18u tot 22u(30)

Je kan op eender welk moment toekomen en vertrekken. Indien nodig kan je zo zeker met de trein tijdig terug thuis raken. We voorzien trouwens ook een snackje voor de hongerige magen, zo verlies je ook geen tijd op de heenweg...

Vlakbij station Gent-Sint-Pieters

Het infomoment eenheidsondersteuning gaat door op de grote parking van het Landelijk Secretariaat van FOS Open Scouting te Gent (Kortijksesteenweg 639, 3 minuten wandelen van station Gent Sint-Pieters). Na afloop van het infoment raak je nog vlot naar de meeste grotere stations (Brussel, Antwerpen, Leuven, Bruggen) en eindstations (Oostende, Knokke, Blankenberge). 

Je hebt natuurlijk ook de kans om even binnen te piepen in de kantoren zelf en een bezoekje te brengen aan de FOS-Shop die heel de avond open is. Ook (tijdige) bestellingen kan je dan komen ophalen.

Een hele avond lang

Om 18u gaat onze deur open. Een pitasnack staat klaar en ook de infostandjes zijn al open. Vanaf 19u gaan de eerste sessies van start. Rond 21u40 eindigt de laatste workshop, waarna je nog even kan blijven hangen we een café in de buurt opzoeken (we houden het beter wat rustig na 22u...).

Een komen en gaan

Elke workshop duurt een halfuur. Jij kiest zelf wanneer je aankomt en vertrekt, en welke workshops je wilt volgen. De workshop "1, 2, 3 intro voor nieuwe (A)EL's" wordt twee keer gegeven, opdat je keuzes minder hartverscheurend zouden worden. Tussen de bedrijven door zorgen we voor een hapje en een drankje én de kans om collega’s uit heel Vlaanderen tegen het lijf te lopen.

Met maagvullende snack 

We voorzien niet enkel wat kleinere hapjes tussendoor, maar (tussen 18u en 20u) ook een pita zodat je meteen na je activiteit naar Gent kan afzakken, iets kan eten en je dan met gevulde maag kan laten informeren over het thema naar jouw keuze...

Inschrijven is gratis maar verplicht

Deze infoavond kost je eenheid 0 euro. We vragen wel om tegen ten laatste 2 september in te schrijven. Het aantal deelnemers is bovendien beperkt tot 150 scouts- & gidsenleid(st)ers. Vol = Vol!