Verzekering 

Als nationale vrijwilliger betaal je net als elke scouts- en gidsenleider je lidgeld. Door het volledige lidgeld te betalen ben je een jaar lang verzekerd door FOS Open Scouting en heb je ook op recht op nationale communicatie en deelname aan nationale activiteiten.

Je hebt twee mogelijkheden om je lidgeld te betalen:

  • Via de eenheid: Waarschijnlijk betaal je via de eenheid een beetje meer dan het officiële lidgeld. Anderzijds steun je er wel je eenheid mee.
  • Via FOS Open Scouting Nationaal: Betaal voor 15 november je lidgeld aan FOS Open Scouting Nationaal. Je schrijft € 30,00 over op het rekeningnummer BE35 0011 5752 4137 (GEBABEBB). Nu ben je lid van 500e FOS Open Scouting Nationaal! 

Onkosten

De nationale vrijwilligers van FOS Open Scouting kunnen sommige kosten indienen. Er is één formulier, voor zowel verplaatsingen als overige kosten. En als het je eerste keer is, dan is er gelukkig ook nog een leidraad!

  • Een leidraad voor de onkostennota’s
  • Onkostennota verbruik & verplaatsing voor onkosten gemaakt vanaf 1 januari 2018: XLS & PDF

Vergaderzaal reserveren

Vergaderingen gaan door op het Landelijk Secretariaat van FOS Open Scouting. Momenteel is het niet mogelijk om dit zelf te reserveren (overgangsperiode tussen 2 systemen). Contacteer dus de coach van je ploeg.

Een overzicht van alle ploeg- en commissievergaderingen vind je op de (papieren) witte federatiekalender.

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken