Deze kleine lettertjes gelden voor alle cursussen uit het vormingsaanbod van TRAVO, tenzij bij de cursus zelf anders vermeld staat (bijvoorbeeld: A La Carte).

Algemene inschrijvingsvoorwaarden

• De cursussen staan open voor alle ingeschreven leden van FOS Open Scouting (Niet light-leden,… !). Per cursus kunnen extra toelatingsvoorwaarden bepaald worden, de doelgroep van een cursus staat steeds omschreven.
  • Neem je deel aan de cursus Animator, Hoofdanimator of Instructeur? Dan dien je de hele cursus te volgen, wil je jouw attest behalen.
  • Deelnameprijs en lidgeld kunnen niet betaald worden op de cursus zelf.
    • Het lidgeld gebeurt via de eenheid en moet op het Landelijk Secretariaat toekomen voordat de cursus begint.
      • Je deelnamegeld ontvangen we graag op rekeningnummer:
      • BE14 0000 5488 1283 (BPOTBEB1), ten laatste 2 weken voor de cursus. Vermeld bij je overschrijving steeds: naam van cursus (Cursus Animator, Cursus Hoofdanimator, ...), eigen naam (niet totemnaam) en eenheid.
  • Inschrijvingen:
    • Tot 1 maand voor de cursus. Van zodra je je online hebt ingeschreven, ben je ook definitief een deelnemer van de gekozen cursus. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestiging met de nodige betalingsinfo.
    • De datum van je online inschrijving is bepalend als er voor een cursus meer inschrijvingen dan plaatsen zijn.
    • Alle info over de cursus zelf krijg je ten laatste een week voor deze van start gaat.

Financiële regeling bij annulatie

• Annulatie vooraf (meer dan 1 maand voor de cursus): Dan ben je op tijd!
    • Al betaald? Je krijgt je geld volledig terug.
  • Annulatie vooraf (minder dan 1 maand, maar nog voor 1 week voor de cursus)
    • Al betaald? Je krijgt je geld terug met vermindering van €10 administratiekosten.
    • Nog niet betaald? We zenden je een rekening voor €10 administratiekosten.
  • Annulatie in de laatste week voor de cursus:
    • Al betaald? Je krijgt jouw deelnamegeld niet terug. Enkel als het om medische redenen gaat (gestaafd door een doktersbriefje), kan je jouw deelnamegeld terug vragen.
    • Nog niet betaald? We zenden je een rekening voor het gevraagde deelnamegeld.
  • Geen bericht vooraf:
    • Al betaald? Je krijgt je geld niet terug.
    • Nog niet betaald? We zenden je een rekening voor de deelnameprijs vermeerderd met €10 administratiekosten.

Meer informatie?

Eerst nog wat meer weten over de cursussen? Via een eenvoudig telefoontje (09 245 45 86) of mailtje (travo@fos.be) stuur je ons je vragen en dan beantwoorden we die zo vlug mogelijk.

Niet gevonden wat je zoekt?