Je bent hier:

Ik wil graag mee als deelnemer of medewerker op Saamdagen!

Hoe inschrijven?

Schrijf je via onderstaande module in. De deelnameprijs voor Saamdagen is 40 euro. Als medewerker ga je gratis mee! Voor die prijs krijg je toegang, maaltijden van vrijdagavond tot zondagmiddag deelname aan alle activiteiten en een plaats op de camping.

Saamdagen is enkel voor actieve leid(st)ers van FOS Open Scouting. Ben je stam of oud-leiding en wens je toch nog mee te gaan? Schrijf je dan in als medewerker!

Je kan je enkel individueel inschrijven. Scroll nog wat verder voor groepsinschrijvingen. (verkoop start op 25 juni!)

 

Inschrijving Workshops & Activiteiten

Vergeet je niet in te schrijven voor een workshop & activiteit via onderstaand formulier! [let op dit is een ander inschrijfformulier dan hierboven, haal de twee niet door elkaar]

De inschrijvingen voor workshops & activiteiten zijn ook gesloten. Deelnemers die zich niet inschrijven, worden door de ploeg verdeeld over de activiteiten.

Groepsinschrijving

Je kan met je ganse eenheid in één keer inschrijven. Dit doe je door deze excel volledig ingevuld te mailen naar [email protected]

Let op! We aanvaarden enkel inschrijvingen die correct en volledig zijn ingevuld. Indien we de inschrijving aanvaarden, dan sturen we een factuur voor het deelnamegeld door die binnen de 10 dagen betaald moet worden. Te laat betalen = niet ingeschreven.

Saamdagen sjorren

Ik kan niet meer mee

Heb je een ticket gekocht, maar je kan toch niet meer komen? Dan kan je je nog uitschrijven tot en met 15 september. Daarna betalen we enkel nog tickets terug indien er een grondige reden is (ziekte, sterfte in de familie,…) om niet te komen.


Je kan je uitschrijven door te mailen naar het ticketsysteem zelf. Dit doe je via [email protected] (Er wordt steeds een annulatiekost van 1 euro aangerekend)
 

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken