Je bent hier:

Vragen

 

Ik heb thuis zelf nog een FOS-beker, kan ik die gewoon meenemen?

Natuurlijk! Neem die gerust mee, dan hoef je geen nieuwe te betalen. Een nieuwe beker kost 2 euro, daar krijg je ook een waarborgbonnetje bij die je op het einde van Saamdagen samen met je beker terug kan inruilen voor 2 euro. Geen waarborgbonnetje = geen geld terug.

Hoe geraak ik voorbij de incheck op Saamdagen?

Na het betalen van je inschrijving ontvang je een mail met daarin je toegangsticket. Heb je deze mail niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Op je ticket staat er een QR-code die aan de ingang van Saamdagen wordt gescand. Je hoeft je ticket niet te printen! Spaar de bomen en toon je ticket gewoon op je smartphone ;)

Hoe betaal ik mijn drankbonnetjes op Saamdagen?

Op Saamdagen heb je de mogelijkheid om cash, met bancontact of mobiel via bancontact/payconiq te betalen. We zijn zelf het meest fan van mobiel betalen aangezien dit zonder transactiekosten kan!

Ik wil graag mijn inschrijving annuleren

Je kan je nog uitschrijven tot en met 15 september. Daarna betalen we enkel nog tickets terug indien er een grondige reden is (ziekte, sterfte in de familie,…) om niet te komen.
Je kan je uitschrijven door te mailen naar het ticketsysteem zelf. Dit doe je via [email protected] (Er wordt steeds een annulatiekost van 1 euro aangerekend)

Ik overweeg om als medewerker te gaan, maar wat houdt dat in?

Als medewerker ben je het ganse weekend paraat om te helpen. We vragen op voorhand je voorkeuren qua werk en "puzzelen" je dan in het schema. Dit sturen we naar iedereen door zodat je nog de kans krijgt om feedback te geven op je eigen taken. Iedereen krijgt zeer veel tijd vrijaf om ook te ontspannen ;) Als medewerker betaal je geen deelnamegeld, maar je betaalt wel voor je eigen drank!

Je kan ons ook enorm helpen tijdens de opbouw en afbraak van Saamdagen. Deze loopt van 23 tot 30 september. Dit is gratis en je krijgt slaapplaats, eten, drank en gigantisch veel plezier er zomaar bij!

Hoe laat is Saamdagen precies gedaan?

Op zondag stopt de markt om 12u. Dan vliegen we met z'n allen in de opkuis van Saamdagen. Elke eenheid krijgt zijn taken. Als die taken volbracht zijn, dan kan je je tent gaan afbreken en krijg je nog iets om te eten. Meestal is dit rond 14u30.

Ik ga niet het ganse weekend mee, kan ik een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen?

Neen, het principe is dat Saamdagen een gans weekend duurt. Moet je toch vroegtijdig vertrekken of kom je later toe door onvoorziene omstandigheden (trouw, crisis in eenheid,...), laat dit dan op voorhand aan ons weten, zodat het infopunt op Saamdagen op de hoogte is.

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken