Affiche

Technieken? Kunnen bevers/zeehonden dat wel? Zijn ze daarvoor niet te jong? Ze kunnen nog niet lezen, laat staan iets leren! Herken je deze uitspraken als bever- of zeehondenleid(st)er? Ben je ervan overtuigd dat je bevers wel dingen kunnen leren over scouting? Wel, Jahoe!? is daar alvast rotsvast van overtuigd!

Elke bever/zeehond uit je tak krijgt één zo’n bever/zeehond affiche voor zichzelf. Kleef er alvast een toffe foto van je bevers/zeehond op met velcro! Zo herkennen ze welke affiche van hen is. Dankzij de velcro kan je deze affiche volgend scoutsjaar gemakkelijk hergebruiken.

Beverproduct

zeehondenproduct

De staart van de bever of de bal van de zeehond is opgedeeld in acht taartstukjes die overeen komen met acht domeinen:

• Wet & belofte
  • Uniform
  • Hygiëne
  • Technieken
  • Creativiteit
  • Sport & spel
  • Samenwerken
  • Natuur

De Bevers- of zeehondenleid(st)ers kunnen deze affiche gratis bestellen via de webshop. Afhalen is gratis, indien we de affiches naar jou moeten opsturen, betaal je enkel de verzendkost.

Bevertand en zeehondenstaart

Heeft je bever of zeehond alle taartpunten verzameld? Organiseer een leuke ceremonie waarbij ze hun bevertand of zeehondenstaart ontvangen.

bevertand en zeehondenstaart

Deze vind je terug voor €1.25 in de FOS-Shop.

Dit product werd ontwikkeld door onze nationale ploeg JaHoe?!.

Niet gevonden wat je zoekt?