scoutsontour

Met Scouts on Tour gaan we langs bij de eenheden. De Nationale structuur komt dus naar jullie toe!

Nationale vrijwilligers komen bij jullie langs met interessante babbels, hapjes, drankjes… en dat alles in een gezellige setting.
Dus wil jij je leidersploeg verrassen en een gezellige avond inplannen? Scouts on Tour is hiervoor de perfecte optie.
Heb je een specifieke vraag, een suggesties, tips of weetjes voor de nationale structuur? Laat dit dan zeker weten aan de aanwezige vrijwilligers of noteer het in het Scouts on Tour-gastenboek.

Enthousiaste eenheden kunnen mailen naar commee@fos.be met contactgegevens en mogelijke data waarop nationale vrijwilligers van FOS Open Scouting bij jullie kunnen langskomen.
Geef ons ook mee met hoeveel leid(st)ers jullie aanwezig zijn, alsook waarvan jullie willen smullen.
Je kan kiezen tussen:
-    Nacho’s & huisgemaakte limonade
-    Verse pannenkoeken & warme chocolademelk

Hiervoor kiezen jullie momenten waarop het voor jullie past, dit kan tijdens een teambuilding met de leidersploeg, voor een vergadering, na de weekendactiviteiten en veel meer leuke scoutsmomenten.
Als er een definitieve bezoekdatum wordt geprikt krijgen jullie hiervoor een bevestigingsmail. That’s it!

Niet gevonden wat je zoekt?