Het is mogelijk om – tijdelijk – niet-leden te verzekeren onder dezelfde voorwaarden als leden. Dit kan handig zijn als je een evenement organiseert waarop je grote groepen niet-leden (ook) uitnodigt (vb. voetbaltornooi, weekend voor/met ouders,...). Je kan hiervoor dan altijd een tijdelijke verzekering afsluiten bij onze verzekeringsmaatschappij.

Bezorg ons via [email protected] tijdig deze vraag met een omschrijving en de duur van de activiteit (bij voorkeur met een inschatting van het aantal te verzekeren personen). Je kan eventueel ook onze makelaar contacteren. Zij kunnen je laten weten tegen welke kostprijs je iemand kan verzekeren. Doorgaans kan dit voor 1 à 2,50 euro per persoon per dag afhankelijk van de aard van de activiteit.

Tekenen jullie op dit voorstel in, dan bezorg je daags na de activiteit een lijst met de verzekerde niet-leden en krijgen jullie een factuur opgestuurd. De personen op deze lijst genieten van dezelfde voorwaarden als de leden van FOS Open Scouting. Je kan voor hen dus ook dezelfde aangifteformulieren gebruiken die je voor je leden gebruikt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken