Kampen staan helemaal bovenaan de leukste activiteiten bij de scouts, bij zowel leden als leiding. Er komt echter ook heel wat werk bij kijken... Niet alleen het inhoudelijke kampprogramma moet worden opgesteld; er zijn ook heel wat formulieren en administratieve zaken die je vooraf moet regelen.

In de Admibundel vind je alle informatie die je nodig hebt om je kamp verder administratief in orde te brengen: kampmelding vanaf drie nachten, kampverzekeringen, accomodatie (huurovereenkomst, tenten aanvragen, bosvergunningen etc.), geldzaken (fiscale aftrekbaarheid - 12-jarigen, deelnamebewijzen mutualiteiten, etc.), allerlei papieren (medische fiche, reistoelating), ...
Naast de eigenlijke informatie heb je natuurlijk ook heel wat formulieren die ervoor zorgen dat alles vlotjes verloopt. Klik hieronder door om te downloaden wat je nodig hebt en lees zeker ook eens onze Kampspecial, boordevol kampinformatie & -acties!

Respect op kamp

Niet gevonden wat je zoekt?