We gaan er vanuit dat alle leden en leiding die meegaan op kamp hun lidgeld betaald hebben. Is dat zo? Dan kan je op beide oren slapen. In dat geval is iedereen correct verzekerd voor de gehele duur van je kamp. Is dat niet zo? Breng dan snel de ledenadministratie van je eenheid in orde op Keeo

Kampkoks verzekeren

Wist je dat kampkoks standaard mee verzekerd zijn? Zij genieten van een gratis dekking als occasionele vrijwilligers. Die dekking gebeurt automatisch.

We raden aan om binnen de eenheid voor het kamp een lijst op te stellen en bij te houden van de personen die als kampkok ingezet worden. Deze lijst kan je dan voorleggen bij eventuele betwisting door de verzekeringsmaatschappij.

En wat met hun wagen?

Vaak gebruiken kampkoks hun eigen wagen om gedurende de kampperiode naar de winkel te rijden. Als deze wagen niet ominum verzekerd is kan je een tijdelijke omnium afsluiten. Maak met hen goede afspraken welke partij tussenkomt in de vrijstelling bij een ongeval.

Persoonlijk materiaal en tenten?

Je kan ook voor de duur van het kamp een tijdelijke materiaalverzekering afsluiten. Hierop kan je zowel persoonlijk materiaal van leid(st)ers verzekeren (bijvoorbeeld een fototoestel), of gehuurd en groepsmateriaal (bijvoorbeeld tenten).

Het kampgebouw is al ok

Huur je een lokaal voor je kamp? Dan hoef je geen extra brandverzekering af te sluiten. We hebben een aanvullende verzekering huuraansprakelijkheid voor tijdelijk gehuurde lokalen. Je moet ons niet melden dat je een lokaal huurt. De dekking geldt automatisch voor alle eenheden die tijdelijk een lokaal huren.

Niet gevonden wat je zoekt?