21/03/2020 21/03/2020

Algemene Vergadering geannuleerd

By FOS Nationaal in

algemene vergadering event voor (A)EL event voor nationale vrijwilligers

Zoeken Menu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UPDATE:
DE ALGEMENE VERGADERING VAN 21 MAART WORDT AFGELAST/UITGESTELD.
Dit om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken.
Zie communicatie hierover.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Een officiële uitnodiging viel eind februari bij de leden van de Algemene Vergadering in de bus. Niet alle leid(st)ers van FOS Open Scouting worden op de AV verwacht, maar ze zijn in principe wel allen welkom. Inschrijven doe je bij voorkeur voor 15 maart via dit inschrijvingsformulier.
Aan het begin van het scout- en gidsenjaar geeft iedere eenheid in Keeo aan welke drie scouts & gidsen op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV 1', of '2' of '3').

Hier vind je alvast een volmachtformulier. voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Je kan je volmacht enkel aan een ander AV-lid bezorgen. Contacteer [email protected] om te weten wie reeds ingeschreven is. Elk lid van de AV kan maximaal 2 volmachten van andere AV-leden dragen.

Op de agenda

• Goedkeuring werkings- en financieel verslag 2019
  • Goedkeuring begroting 2020
  • Beleidsnota 2022-2025
  • ...

• 9u00 onthaal & 9u30 start AV
  • 12u15 einde AV
  • Locatie: Campus Sint Paulus: E. De Deynestraat 2 A, 9000 Gent (De Ebergiste De Deynestraat ligt in een groot park, afgeboord door de Oudenaardsesteenweg, de Zwijnaardesteenweg en de R4. Met het openbaar vervoer is een halte vlak bij de school.)
  • Inschrijvingen: voor 15/03 via dit inschrijvingsformulier. (Bestel via deze weg ook nog een broodje.)