Gepost op
12 Oktober 2018
nationale activiteit

Op donderdagavond 22 november houden we onze eerste Algemene Vergadering van dit werkjaar om 19u30 in Gent. We besteden op deze AV vooral aandacht aan onze takindeling: Welke indeling in leeftijdsgroepen draagt onze voorkeur weg?

Van elke eenheid kunnen er zich 3 eenheidsafgevaardigden (met stemrecht) zich inschrijven via dit formulier.
Elke eenheid dient in Keeo aan te duiden welke drie scouts & gidsen (leden van de eenheidsraad) op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV', ook te vinden onder de codes EAV1, EAV2 en EAV3). Een officiële uitnodiging valt begin november bij hen in de bus.

Ook andere leid(st)ers van FOS Open Scouting zijn uiteraard welkom, maar dan om te luisteren zonder stemrecht. Ook zij schrijven zich bij voorkeur in (dan kunnen we voldoende drankjes en broodjes voorzien).

Bestelling Shop?

Heb je nog een bestelling voor de FOS-Shop? Plaats deze dan via de online FOS-Shop voor 15/11 en wij zorgen ervoor dat je ze kan ophalen voor/tijdens de AV.