24/11/2022 24/11/2022

Algemene Vergadering

By FOS Open Scouting in

algemene vergadering event voor (A)EL event voor nationale vrijwilligers

Een officiële uitnodiging voor de AV van 24 november krijgen de leden van de Algemene Vergadering toegestuurd. Niet alle leden van de leidingsploeg van FOS Open Scouting worden op de AV verwacht, maar ze zijn in principe wel allen welkom. Inschrijven doe je zeker vóór 17 november via dit inschrijvingsformulier.

Aan het begin van het scout- en gidsenjaar geeft iedere eenheid in Keeo aan welke drie scouts & gidsen op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV 1', of '2' of '3').

Hier vind je alvast een volmachtformulier. voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Je kan je volmacht enkel aan een ander AV-lid bezorgen. Contacteer [email protected] om te weten wie reeds ingeschreven is. Elk lid van de AV kan maximaal 2 volmachten van andere AV-leden dragen. Ook hier is het belangrijk om de ingevulde formulieren (neem een foto of scan) vóór 17 november te bezorgen via [email protected].

Op de agenda

•  Aansluiting nieuwe eenheid (153° FOS Sonian)
  • (Her)verkiezing bestuurders
  • Verkiezing Federaal Verantwoordelijke
  • Stavaza beleidsnota 2022-2025
  • Projectgerichte organisatie
  • Beperkte aanpassing statuten en Algemeen Reglement
  • Zoektocht naar alternatieve inkomstenbronnen
  • Leidingsraad op 1 maart 2023
  • ...

• 19u00 welkom, 19u30 start AV
  • 22u00 einde AV
  • Locatie: Hybride (geef je keuze door bij je inschrijvingen)
    • Online via zoom
    • Of in het 'Paulushuis' vlakbij het station (Patijntjesstraat 27, 9000 Gent)
  • Inschrijvingen: vóór 17/11 via dit inschrijvingsformulier.