25/11/2021 25/11/2021

Algemene vergadering

By FOS Nationaal in

algemene vergadering

Een officiële uitnodiging krijgen de leden van de Algemene Vergadering nog toegestuurd. Niet alle leden van de leidingsploeg van FOS Open Scouting worden op de AV verwacht, maar ze zijn in principe wel allen welkom. Inschrijven doe je zeker vóór 17 november via dit inschrijvingsformulier (komt nog).

Aan het begin van het scout- en gidsenjaar geeft iedere eenheid in Keeo aan welke drie scouts & gidsen op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV 1', of '2' of '3').

Hier vind je alvast een volmachtformulier. voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Je kan je volmacht enkel aan een ander AV-lid bezorgen. Contacteer [email protected] om te weten wie reeds ingeschreven is. Elk lid van de AV kan maximaal 2 volmachten van andere AV-leden dragen. Ook hier is het belangrijk om de ingevulde formulieren (neem een foto of scan) vóór 17 november te bezorgen via [email protected].

Op de agenda

• Bedanking en (her)verkiezing bestuurders
  • Stavaza beleidsnota 2022-2025
  • Statutenwijziging
  • ...

• 19u20 welkom, 19u45 start AV
  • 22u15 einde AV
  • Locatie: nog te beslissen (online of fysiek)
  • Inschrijvingen: vóór 17/11 via dit inschrijvingsformulier.