Je bent hier:

Gepost op

Nog maar net terug van kamp en je kijkt al uit naar de volgende scoutservaring? Altijd al gedroomd van een internationaal avontuur met scouts en gidsen uit Europa? Misschien is de EUROPESE JAMBOREE 2020+1 wel iets voor jou … Inschrijven kan tot eind augustus. 

Kort: Wat is de Europese Jamboree?

  • In Gdansk Polen
  • Van 30 juli tot 13 augustus 2021
  • Een Belgisch contingent
  • Als deelnemer, begeleider of lid van het service team

16 000 Scouts en Gidsen uit Europa

De Europese Jamboree 2021 in Polen is een internationaal scoutskamp georganiseerd door de Poolse scoutsorganisatie in samenwerking met WOSM & WAGGGS. Een tentenkamp waar 16 000 scouts en gidsen uit heel Europa samenkomen. Klinkt goed he? 

Unieke ervaring

De Europese Jamboree is een uniek evenement. De vorige Europese jamboree in het Verenigd Koninkrijk was 15 jaar geleden. Je weet dus niet wanneer je nog een kans krijgt om deel te nemen aan een Europese Jamboree. Een unieke ervaring. Niet twijfelen: gewoon doen! 

Gdansk, de place to be

De Europese Jamboree zal plaatsvinden in Polen. Meerbepaald in het Sobieszewo district in de stad van Gdańsk. Het eiland is 35km2 groot en telt meer dan 1000 ha bos en 11 km strand. Bovendien vind je er 2 natuurparken. De ideale plaats dus voor sport, spel en avontuur. Denk maar aan zeilen, vlottentochten, technieken, trektochten, community service en zoveel meer!