Open navigation menu

Leidingsraad 2024

05.03.24
Activiteit Evenement

Ook dit scoutsjaar organiseren we de Leidingsraad, want jullie zijn aan zet!

We nodigen alle leiding en vrijwilligers van FOS Open Scouting uit om hun mening te geven en mee te discussieren over thema's en onderwerpen die jullie zelf belangrijk vinden.

Enkele voorstellen die vorig jaar werden ingediend en goedgekeurd op de Leidingsraad van 2023:

• Wij stellen voor dat leden die na maart inschrijven, minder lidgeld moeten betalen.
  • Wij stellen voor dat FOS de medische fiches vertaalt (hiervoor expertise gebruiken van binnen de eenheden) en deze bundelt op de scoutsmap.
  • Wij stellen voor dat FOS zich engageert om meer ondersteuning te beiden aan eenheden die een tak willen oprichten voor kinderen en jongeren met een beperking.
  • Wij stellen voor dat we vanaf scoutsjaar 2023-2024 een nieuwe inclusieve wereldbadge gebruiken, in plaats van de aparte WOSM/WAGGGS badges.
  • Wij stellen voor dat de werkgroep ICT onderzoekt welke noden de eenheden hebben rond KEEO.

Heb je een mening? Kom dan zeker naar de Leidingsraad. Laat je stem niet ongehoord want jij bent aan zet! Heb je een beter idee? Dien dan sowieso een voorstel in via de inschrijvingslink. We bespreken de voorstellen op de Leidingsraad & wie weet wordt jouw voorstel goedgekeurd.

Vlaams Parlement, Leuvenseweg 86
Brussel

Jan - Federaal verantwoordelijke

Socials

Zet je aanwezig op facebook!

Ga naar het event

Relevante artikels

Thinking Day 2024 - inzetten op vrede

#Wij zijn FOS Open Scouting