Je bent hier:

STARTBUNDEL

Een nieuw scoutsjaar staat voor de deur. Hier hoort veel plan- en voorbereidingswerk bij. Om jullie te helpen hebben we alle nuttige informatie samengevoegd in deze startbundel.

Neem deze bundel zeker mee naar de eenheid en laat de leid(st)ersploeg de publicaties bekijken tijdens de eerste eenheidsraad. Deze bundel zit boordevol informatie om jullie als eenheid te ondersteunen!

Jullie ontvangen de bundel eind juli. Niet ontvangen? Vraag eens na bij de vorige (A)EL of hij dit pakket niet in zijn postbus heeft ontvangen. Is het niet terug te vinden? Neem dan contact op met [email protected]

Download hier alle inhoud van de startbundel: 

Inleiding startbundel -  Fiche verzekeringen - Fiche communicatie - Kalender bladwijzer - Postkaart COMMEE - Eenheden FOS Open Scouting - Flyer infomoment Eenheidsondersteuning - Checklist KEEO - Poster TRAVO - SOM Folder - Poster internationale kampen - Jaarthema - Fiche producten

STARTPAKKET iedereen #WILDVANFOS

Naast al het plannen willen jullie als eenheid van FOS Open Scouting ongetwijfeld ook in de kijker staan in jullie gemeente/stad. Wij hebben ledenwerving - promotiemateriaal voor jullie! Bestellen kan via onderstaande link. 

Ledenwerving: Schreeuw het (zeker) in september van de daken en zorg dat zo veel mogelijk nieuwe kinderen, jongeren en – waarom niet – nieuwe leiding de weg vinden naar jouw eenheid! Maak toffe foto’s en filmmateriaal (instagram, facebook …) en post die met #wildvanfos op social media.

Promomateriaal: Heb je al voldoende leden? Dan maak je jezelf best nog steeds bekend in de buurt als organisatie. Zo behoud je een goeie instroom en een goed imago in de buurt. Kom naar buiten als Fiere Fosser! Laat de buurt zien dat jullie #wildvanfos zijn! 

Ook voor seascouts-eenheden hebben we aangepast materiaal. Neem zeker een kijkje in het bestelformulier.

Niet gevonden wat je zoekt?

Search