Je bent hier:

Ons online platform voor de ledenadministratie 'KEEO' kreeg zijn naam uit het befaamde beververhaal waarin deze bever (Keeo dus) de communicatie voert tussen mens en bevers zodat een goede samenwerking mogelijk is. Keeo is in de digitale wereld van FOS Open Scouting daarom de tool waarmee de eenheden met de nationale koepel communiceren in het kader van de ledenadministratie.

Je vraagt je nu af: “Hoe kan ik Keeo bezoeken? Waar is dat coole platform?”
Wel, je kan dit enkel indien je een login hebt. Deze kunnen door ieder lid met 'eenheid-schrijfrechten' aan andere leden van de eenheid worden toegekend. Wil jij als takleider ook een login voor Keeo, vraag aan jouw eenheidsleid(st)er om er jou één te bezorgen.

Wat kan Keeo?

Meer dan je denkt! Hier vind je een bundel terug met informatie over KEEO. Daarnaast zijn er ook enkele YouTubefilmpjes die jou verder op weg kunnen helpen. De basisinformatie vind je ook steeds terug in onze Admibundel.
Keeo zit ook op Facebook. Heb je vraagjes, dan mag je ze steeds via deze facebookpagina stellen.

Het scoutsjaar begint steeds met een massa aan nieuwe en oude informatie die je moet controleren, verwerken en aanpassen. Keeo is er om structuur te brengen in deze chaos. Deze handige checklist helpt je op weg.

Functies in Keeo

Als we bij het werken met KEEO spreken over functies, hebben we het over de takindeling. Iedereen binnen jullie eenheid is lid van een tak en neemt daar een bepaalde rol op. Om dit alles overzichtelijk te registreren zijn er binnen KEEO functies. We onderscheiden twee soorten functies: FOS-functies en eenheidsfuncties.

De FOS-Functies zijn gebaseerd op de officiële takindeling van FOS Open Scouting. Dit zijn de basisfuncties in KEEO. Om voor een lid een verzekering aan te vragen is het noodzakelijk dat hij/zij ook een FOS-functie heeft in KEEO.

Om het jullie makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt met alle FOS-functies die in KEEO zitten.

CSV import

Elk jaar opnieuw zijn er een heleboel nieuwe leden die jullie in KEEO moeten steken. Omdat KEEO je geduld wel eens op de proef durft te stellen is het ook mogelijk om al deze leden via een CSV bestand toe te voegen. 

Hiervoor maak je best gebruik van de handleiding en het importsjabloon dat wij hiervoor maakten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Search