Op kamp

Op kamp gaan is ontegensprekelijk een kernactiviteit van iedere FOS-eenheid. Het is dan ook logisch dat we hier bijzonder wat online informatie over hebben: op de FOSwiki, onder administratie, ... Om anno 2017 door het kampbos de bomen beter te kunnen zien, bieden we je in deze zomerkampspecial 2017 (PDF) een zéér uitgebreid pakket aan kampinformatie.

ALGEMEEN

TIJDSLIJN

HET KAMP ZELF

(huidig artikel: Kampplanning)

• VLAK VOOR HET KAMP
    • Materiaal klaarzetten & inladen
    • Deelnemerslijst opstellen
    • Medische fiches verzamelen

Enkel eenheid administratoren kunnen een kamp aanmelden.