×
Let op: Om de gebruikservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Vernieuwde huisstijl

Gepubliceerd op 4/09/2017 in Nationaal aanbod door FOS Beheer. Deel

Dit jaar kreeg de huisstijl van FOS Open Scouting een frisse update. Onze basiskleuren blijven uiteraard blauw en groen, maar aan het spelen met allerlei bollen komt een einde. Stillaan zullen deze plaatsmaken voor allerhande 'pavés'.

Onze vernieuwde huisstijlgids helpt je op weg om je deze nieuwe stijl eigen te maken.

Huisstijl: wat is dat?

De huisstijl is de manier waarop een organisatie, zoals FOS Open Scouting, zich presenteert naar de buitenwereld. Aangezien een huisstijl nooit voor eeuwig is, zorgen wij voor updates als we merken dat de vorige huisstijl verouderd is. Het einddoel van deze huisstijl is, net dezelfde als de 'bollen-huisstijl' uit 2008: consistente, coherente en visueel aantrekkelijke communicatie en producten. Het komende scoutsjaar schakelen we stilletjesaan over naar onze vernieuwde 'pavé-stijl'. Ook deze website zal er volgend jaar helemaal anders uit zien...

Eenheden met stijl!

Met de nieuwe FOS-stijl kan elke eenheid zijn eigen kleine stijl creëren zonder daarbij het FOS-gevoel te verliezen. In de nieuwe stijl is elk element eindeloos combineerbaar met andere elementen. Je kan dus zelf je elementen kiezen en ze tot een betekenisvol en mooi ogend geheel weven.

We verwachten niet dat elke eenheid meteen schoon schip maakt en de oude stijl zomaar overboord gooit. Dat doen wij ook niet. Deze dingen vragen tijd. Toch is het de bedoeling dat de huisstijl geleidelijk maar zeker ook ingang vindt bij jouw eenheid.

Daarom zullen wij er alles aan doen om de juiste elementen aan te reiken zodat ook jij van de nieuwe stijl iets per­soonlijks kunt maken.

Aan de slag...

Op deze website kan je niet alleen de vernieuwde huisstijlgids downloaden, je kan er ook heel wat materiaal terugvinden:

Plaats een reactie

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed

Nieuwsarchief

FOS Open Scouting online

Thuis in de virtuele wereld. Je kan ons vinden op …

 

WOSM

WOSMWorld Organization of the Scout Movement, de wereldbeweging opgericht door Lord Baden-Powell. 
Meer over WOSM

WAGGGS

WAGGGSWorld Association for Girl Guides and Girl Scouts, de wereldbeweging opgericht door Lady Powell. 
Meer over WAGGGS

Met de steun van

FOS-Shop

De winkel voor al je FOS-basics van uniform tot gamel, maar ook met buitenleven-must-have’s in de rekken. Open op woensdag (14-18u)!

Ga naar de shop