Steun FOS Open Scouting

Gepubliceerd op 14/12/2016 in Landelijk Secretariaat door FOS Beheer. Deel

Maak jij ook dit jaar een goed doel van je favoriete tijdsbesteding? Steun FOS Open Scouting met een gift op rekeningnummer BE66 2900 5081 0843. Bij een storting vanaf 40 euro ontvang je een attest voor aftrek van belastingen.

Je kan via dezelfde weg ook tijdelijke projecten (van eenheden) van FOS Open Scouting vzw steunen. Vermeld dan duidelijk het projectnummer van dat project in de mededeling. Klik hier voor een lijst met projecten.

Doe je voor 31/12 een gift van minstens 40 euro, dan krijg je in januari of februari meteen een attest voor de belastingen.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed