Jaarlijks verlof FOS Open Scoutingsecretariaat en FOS-Shop

Gepubliceerd op 14/07/2017 in Landelijk Secretariaat door Yannick. Deel

Deze zomer is het secretariaat gesloten van maandag 17 tot en met zondag 30 juli. De FOS-shop is (ook online) gesloten van maandag 17 juli tot en met dinsdag 15 augustus, bestellen via de webshop is dus mogelijk, maar bestellingen worden pas vanaf half augustus verwerkt en verzonden.

Op maandag 31 juli kan je het landelijk secretariaat terug bereiken, en op woensdag 16 augustus opent ook FOS-shop weer de deuren.

Gedurende de sluitingsperiode van het landelijk secretariaat kan je nog steeds mailen naar info@fos.be, maar het zal tot na onze sluitingsperiode duren tot je een antwoord krijgt. Bellen naar 09 245 45 86 tijdens de werkuren, kan ook pas opnieuw vanaf 31 juli.

Noodgeval

Een eenheid die kampt met zeer ernstige problemen met betrekking tot scouts- en gidsenactiviteiten kan steeds iemand bereiken door de FOS-noodlijn te activeren via het nummer 0473 63 02 80. Deze is 7 op 7 dagen, 24 uur op 24 uur bereikbaar. Enkel voor uitzonderlijke (nood)gevallen!

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed