Grote Raad

Gepubliceerd op 30/03/2017 in FOS-hot door FOS Beheer. Deel

Om de 2 jaar organiseren we vanuit FOS Open Scouting een Grote Raad. Met deze Grote Raad bepalen we samen met onze eenheden de richting van scouting. Dit jaar staan de thema's seniorwerking en jaarthema op de agenda.

We bespreken wat een seniortak kan zijn en moet zijn. We bekijken samen of vorming voor seniors nodig is en hoe die eruit moet zien. Daarnaast bespreken we uitvoerig het jaarthema. Welk jaarthema wil jij volgend scoutsjaar op je hemd naaien en welk ondersteuningsmateriaal is voor jou eenheid belangrijk?

Boeiende vragen waarop jullie ongetwijfeld een doordachte mening over hebben. Laat deze mening zeker horen! Onze werking kan zoveel meer op maat zijn, als we af en toe wat raad krijgen van onze eigen leiding.

Dit jaar kozen we voor een laagdrempelige aanpak. Niet één Grote Raad maar 3 Grote Raden, die wat dichter tot bij onze eenheden worden gebracht. Voorzie je van een gezellige avond, over scouting, met hapjes. Ontmoeting andere FOSSERS en wissel je gedachten en ervaring uit. De Grote Raad gaat telkens door van 19u-22u, alle leiding is welkom!

Op 22/04 gaat er een Grote Raad door in Leuven (Jeugddienst Leuven, Vleugel F)

Op 29/04 gaat er een Grote Raad door in Gent (K22)

Op 06/05 gaat er een Grote Raad door in Brugge (HoWest)

Schrijf je zeker hier in! En dit voor 15 april!

We hopen echt dat we minstens van elke FOS-eenheid leiding mogen verwelkomen op de Grote Raad!

INSCHRIJVEN VOOR 1 van de 3 Grote Raden!

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed