×
Let op: Om de gebruikservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

FOS Open Scouting werft aan

Gepubliceerd op 5/05/2017 in Landelijk Secretariaat door FOS Beheer. Deel

FOS Open Scouting zoekt twee nieuwe stafmedewerkers om (bij voorkeur) vanaf 5 juli ons team te versterken. Ben jij onze nieuwe stafmedewerker communicatie & producten? Of zet je liever je tanden in de ondersteuning van onze (Gentse) eenheden en verhoog je meteen de betrokkenheid? Solliciteer dan snel voor één van beide vacatures!

 

Stafmedewerker stadsondersteuning & betrokkenheid

FOS Open Scouting zoekt naar een nieuwe stafmedewerker om onze Gentse en Oost-Vlaamse eenheden te ondersteunen en om bij diverse doelgroepen de nodige betrokkenheid te verhogen. Je vervult onder meer volgende taken:

  • Stadsondersteuning Gentse (& Oost-Vlaamse) eenheden: steun op maat, netwerken, stimulansen geven, uitwisseling, nodendetectie,...
  • Betrokkenheid creëren: bij niet of amper bereikte eenheden, bij onze nationale vrijwilligers, bij ons ruimer netwerk,...
  • Coachen en ondersteunen van vrijwilligers(ploegen): rekrutering, begeleiding, budgetbeheer,...

Zin om vanaf 5 juli ons team te vervoegen? Bekijk dan hier de uitgebreide vacature. Solliciteren doe je door vóór 27 mei 2017 je motivatiebrief met CV op te sturen naar sollicitatie@fos.be. Vermeld duidelijk de titel van de vacature (stafmedewerker stadsondersteuning & betrokkenheid) in het onderwerp van de mail.

 

Stafmedewerker communicatie & producten

FOS Open Scouting zoekt naar een nieuwe stafmedewerker om onze communicatie te verzorgen en producten te ontwikkelen. Je vervult onder meer volgende taken:

  • Het managen van onze communicatie: intern & extern, briefing vormgevers, verzorging promotie, digitale nieuwsbrieven, ontwikkeling website, huisstijl,...
  • Productontwikkeling: vertaling concepten naar een kwalitatief en bruikbaar eindproduct,...
  • Coachen en ondersteunen van vrijwilligers(ploegen): rekrutering, begeleiding, budgetbeheer,...

Zin om vanaf 5 juli ons team te vervoegen? Bekijk dan hier de uitgebreide vacature. Solliciteren doe je door vóór 3 juni 2017 je motivatiebrief met CV op te sturen naar sollicitatie@fos.be. Vermeld duidelijk de titel van de vacature (stafmedewerker communicatie & producten) in het onderwerp van de mail.

 

Meer info & aanbod

FOS Open Scouting vzw is de koepelfederatie van de pluralistische scouts en gidsen van Vlaanderen en Brussel. De plaatselijke groepen (eenheden) organiseren voor zo’n 9.000 leden wekelijkse activiteiten, weekends en kampen. Hun spel van scouting vertrekt niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging maar vanuit een pluralistisch, open maatschappijbeeld. Op het Landelijk Secretariaat van onze jeugdbeweging werkt een professioneel team om de eenheden zo goed mogelijk te ondersteunen.

Beide vacatures zijn een voltijdse betrekking van onbepaalde duur met een verloning volgens barema socio-culturele sector (PC 329.1, b1c). Je uitvalsbasis is ons vlot bereikbaar kantoor op 5 minuten wandelen van station Gent Sint-Pieters (Kortrijksesteenweg 639, 9000 Gent).

Voor verdere inlichtingen kan je een van beide uitgebreide vacatures raadplegen of contact opnemen met Pieter Monsart (Federaal Verantwoordelijke) op 09/245.45.86.

 

Plaats een reactie

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed

Nieuwsarchief

FOS Open Scouting online

Thuis in de virtuele wereld. Je kan ons vinden op …

 

WOSM

WOSMWorld Organization of the Scout Movement, de wereldbeweging opgericht door Lord Baden-Powell. 
Meer over WOSM

WAGGGS

WAGGGSWorld Association for Girl Guides and Girl Scouts, de wereldbeweging opgericht door Lady Powell. 
Meer over WAGGGS

FOSwiki

De FOSwiki is onze online kenniskoekentrommel: vol lekkers om van te eten, maar waar je ook je eigen kennis kwijt kan.
Ga naar de FOSwiki

FOS-Shop

De winkel voor al je FOS-basics van uniform tot gamel, maar ook met buitenleven-must-have’s in de rekken. Open op woensdag (14-18u)!

Ga naar de shop