FOS Open Scouting schrijft manifest voor een emancipatorisch jeugdbeleid

Gepubliceerd op 6/08/2018 in Jeugdactualiteit door FOS Beheer. Deel

Wij bij FOS Open Scouting willen alle kinderen en jongeren stimuleren om zich zo volledig mogelijk te ontwikkelen en vanuit hun unieke kwaliteiten mee te bouwen aan een betere wereld.

Met het manifest wil FOS Open Scouting aanbevelingen maken voor een emancipatorisch jeugdbeleid. FOS Open Scouting wil op ‘Dag van de Jeugd’ extra aandacht vragen voor de inspraak van kinderen en jongeren in het jeugdbeleid. “Een kindertoets voor elke beslissing is essentieel zodat hun belangen nooit uit het ook verloren gaan.”

Met het manifest hoopt FOS Open Scouting politieke partijen te overtuigen van hun ideeën in de komende beleidsperiode.

Het manifest

Klik om te vergroten.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond